Рибний суп з молоком
enjoy
12.09.2014

Складові:
- 400 г філе риби
- 0,5 кг картоплі
- 2 цибулини
- 1 ст. л. вершкового масла
- 7 горошин чорного перцю
- 500 мл молока
- сіль, зелена цибуля
- 1 помідор, кріп

Приготування
Цибулю почистити, дрібно нарізати і злегка обсмажити на вершковому маслі. Картоплю почистити, вимити і нарізати брусочками.

В великій каструлі скип'ятити 1 л води. Покласти сіль, перець горошком, картоплю та цибулю. Варити 10 хвилин на середньому вогні.

Філе злегка розморозити і нарізати кусочками. Викласти їх в суп, довести до кипіння і варити на маленькому вогні 7 хвилин.

Молоко скип'ятити окремо, вилити в суп і акуратно перемішати, знову довести до кипіння і зняти з вогню.

Помідор вимити, нарізати невеликими дольками, зелень нарізати. Суп розлити по тарілкам, добавити помідори і зелень.

close
Додати свій рецепт