Рибна солянка
enjoy
10.09.2014

Складові:
- риба яка вам більше до вподоби ( лосось, форель, судак)
- картопля
- морква
- цибулина
- оливки без кісточок
- 1 ст. л. томатної пасти
- мариновані або квашені огірки
- лимон
- спеції
- олія
- сіль

Приготування
Рибу промити, нарізати великими кусками . Закип'ятити воду, покласти рибу і варити до готовності. Бульйон процідити, з риби витягнути кістки. В бульйон покласти нарізану кубиками картоплю і кружечками моркву. Цибулю подрібнити, посмажити її трошки на олії, додати томатну пасту і декілька ложок бульйону, протушити біля 5 хвилин. Огірки нарізати кружоечками і теж протушити їх трошки у бульйоні.В посудину, де вариться картопля і морква додати цибулю, огірки і нарізані оливки. Варити ще 5 хвилин. Додати рибу, спеції і потримати ще на вогні біля 5 хвилин. Подавати із лимоном (за бажанням).

close
Додати свій рецепт