Риба ароматна
enjoy
20.03.2015

Складові:
- 1 кг риби
- сік з одного лимона
- 2 яйця
- сіль
- суміш перців
- 1/4 ч.л. кориці
- 1/6 ч.л. меленого імбиру

Приготування
Рибу відділити від хребта і кісток, порізати полосками вздовж, посолити, поперчити, полити лимонним соком і залиши маринувати на 1 годину.

Полоски риби змійкою настромити на шпажки.

Яйця збити, додати до смаку сіль, корицю і імбир
щоб було зручно обволікувати рибу на шпажках, то муку і збиті яйця я поміщаю в тарілки для оселедцю.

Для піджарки риби в мене є овальна сковорідка, але риба нормально жариться і в круглій сковорідці, тільки потрібно, щоб вона була велика.

close
Додати свій рецепт