Рагу з баклажанів з мисливськими ковбасками
enjoy
22.02.2015

Складові:
- 500г баклажанів
- 125г дрібної цибулі
- 250г шампіньйонів
- 400г мисливських ковбасок
- 2 ст.л. рослинної олії
- 1/2 л. м'ясного бульйону
- 70г томатної пасти
- 150г замороженої квасолі
- сіль, мелений чорний перець
- 1 б. кукурудзи
- 4 ст. ложки вершків

Приготування
Помити, почистити і нарізати невеликими часточками баклажани. Почистити цибулю і, якщо потрібно, розрізати цибулини навпіл або на 4 частини. Почистити гриби. Помити, підсушити їх і нарізати скибочками. Нарізати шматочками мисливські ковбаски.
Розігріти в каструлі для тушкування рослинну олію. Трохи обсмажити в ній скибочки ковбаси, вийняти і в тому ж жирі протягом 3 хвилин обсмажити овочі і гриби. Потім накрити кришкою і тушкувати близько 10 хвилин.
Змішати м'ясний бульйон і томатну пасту. Додати в каструлю разом з квасолею. Заправити сіллю і перцем. Тушити ще 10 хвилин. 
Відкинути кукурудзу на друшляк, дати стекти рідині і разом з скибочками ковбаси додати до рагу. Підігріти. Закріпити рагу вершками і подати на стіл.

close
Додати свій рецепт