Форма, велика, так що продуктів багато ... У сантиметрах точно не скажу, здається 28, треба уточнити :)
Такс ...
В даному випадку у мене було 320г пшеничного та 160 вівсяного печива = 480г змелюють в дрібну крихту
Розтоплюємо 240г слив масла і змішуємо з крихтою, викладаємо у форму і розподіляємо по ній за допомогою ложки або пальців :)
200г гіркого (наскільки гіркого, вирішувати вже вам) шоколаду ламаємо на шматочки, додаємо 4ст л 10% -x вершків і розтоплюємо в мікрохвильовці або на водяній бані
Розмішуємо до гладкого стану і додаємо ще 3 ст л тих же вершків, знову розмішуємо, виливаємо на основу з печива і розрівнюємо
Ставимо цю справу на півгодинки в холодильник, або я ставила спочатку хвилин на 15 в морозилку, щоб зчепилося, потім переклала в холодильну камеру поки готувала сирний шар.
Для нього знадобиться 2,5-3 пачки по 200г сиру 0% жирності, разом 500-600г, додаємо по 2ст л цукру на кожну пачку, разом 5-6 ст л і по 4 ст л 10% -х вершків, разом 10- 12 ст л. і збиваємо до гладкої маси
У цей час замочуємо 2,5 ст л желатину в 1 / 2-2 / 3 ст води і продовжуємо робити сирний шар.
500мл вершків для збивання 35% починаємо збивати на повільній швидкості, додаємо 2-3 ст л цукру і збиваємо до кемообразного стану
Перекладаємо вершки до сирної маси, додаємо за бажанням 1-2ст л лікеру, трохи ваніліну і збиваємо все разом.
Набряклий желатин підігріваємо (я ставлю в мікрохвильовку), головне не перегріти, до розчинення і вводимо в сирну масу, продовжуючи збивати. Збиваємо ще пару хвилин, щоб всі компоненти змішалися
Виливаємо на основу і ставимо в холодильник мінімум години на 3 (я, знову ж таки, ставила спочатку в морозилку хвилин на 20, потім переставила в холодильник), а краще на ніч.
Дістаємо, проводимо вузьким тонким ножем уздовж стінки форми і акуратненько її знімаємо. Ріжемо і подаємо до чаю.