Помідори по-Мелітопольському (із зеленню)
enjoy
02.10.2014

Складові:
- 10 кг помідорів,
- 100-120 гр зелені кропу,
- 40-50 гр листя хрону,
- 25 гр часнику,
- 50 гр зелені петрушки або селери,
- 10-15 гр листя м'яти,
- 2-3 лаврових листа,
- 7-10 гр червоного гострого перцю,
- 7-10 гр чорного перцю,
- 50-55 гр солі,
- 180-240 мл столового оцту

Приготування
Ретельно вимийте червоні дрібні помідори. Зелень промийте в проточній воді і наріжте шматочками по 3-4 см, червоний перець розріжте вздовж стручка навпіл, очищені зубчики часнику розріжте на 3-4 частини. Приправи та спеції викладіть на дно банки, потім наповніть її помідорами і зверху покладіть зелень. Приготуйте розсіл з 1 літра води, солі і столового оцту, доведіть до кипіння і заповните їм банки з помідорами, після чого їх закатати. Готові банки з помідорами стерилізують 10-20 хвилин.

close
Додати свій рецепт