Помідори, консервовані без стерилізації
enjoy
02.10.2014

Складові:
- 1,6 кг свіжих помідорів,
- 50 гр зелені кропу,
- 15 зубчиків часнику,
- 3 стручкового червоного гіркого перцю,
- 15 листя чорної смородини і селери,
- 30 гр зеленого солодкого різаного перцю,
- 2 лаврових листа,
- 50-60 гр солі

Приготування
Ретельно промийте овочі. На дно банок укладіть третину спецій, потім покладіть частину помідорів, зверху додайте ще третину спецій, потім знову помідори і останні спеції. Приготуйте розсіл з розрахунку 50-60 г солі на 1 літр води, прокип'ятіть його, відфільтруйте і охолодіть. Наповнені банки залийте розсолом, закатати простерилізованими кришками і поставте в прохолодне місце.

close
Додати свій рецепт