Пляцок з маком і сиром
enjoy
26.02.2015

Приготування
Ітак тісто:
0,5 п. маргарину 
0,5 ст. цукру
2 яйця
100 г сметани
0,5 ст. л. розпушувача
350 г муки

Цукор розтерти з жовтками. 
Муку змішати з розпушувачем, додати маргарин, порубати ножем.
З'єднати жовтки з мукою, влити сметану. В кінці додати збиті білки. Тісто мажуче виходить. Розрівняти на бритванці ложкою.

Макова маса
Мак:
2 ст. сухого маку (але на другий раз дам 3 стакани)
2 яйця
0,5 ст. цукру
1 ст. л. розпушувача
1 ст. л. манки

Мак залити водою, поставити на вогонь і почекати, нехай вся вода випарується. Тоді 3-4 рази пропустити через мясорубку. Потім дати манку, розпушувач, цукор, жовтки і в кінці збиті білки.

500 г мякого сиру 
1 пакетик любого пудинга 
1 ст. л. крохмалю,
0,5 ст. жирних вершків
2 яйця
1/2 ст. цукру

Сир перемолоти через сито, добавити яйця, крохмаль, пудинг, цукор і жирні вершки. Все це збити до пишної маси.

Тісто посипати трохи манкою, викласти сир, а потім мак. Спекти) А потім ше можна полити шоколадом, так буде смачніше в сто раз.

close
Додати свій рецепт