Пляцок «Вишиванка»
enjoy
17.02.2015

Складові:
біле тісто:
- 350г борошна 
- 200г маргарину 
- 2 жовтки 
- 0,5 ст. сметани 
- 50г цукру 
- 0,25г порошка до печива 
Ділимо тісто на дві частини.

чорне тісто:
- те ж саме, лише какао ще треба додати. Також ділимо на дві частини, і кладемо в холодильник. 

Приготування
Біле тісто викладаємо рівненько на деко, воно получається твердим, його треба ніби розтягувати пальцями по деку. Зверху на нього густе повидло.

Збиваємо 2 білки і 0,5 ст цукру і виливаємо на повидло зверху, посипаємо горіхами і натираємо на терці зверху чорне тісто.

Так само робимо і з другою половиною. Випікаємо два таких коржа, з повидлом, білками, горіхами і чорним тістом.

Перекладаємо кремом: вершкове масло, варене згущене молоко, мелені горіхи. 

close
Додати свій рецепт