Пюре з солодкого перцю
enjoy
09.02.2015

Складові:
- 7000г перцю

Приготування
Для приготування 10 банок консервів місткістю 0,5 л.

Для приготування пюре використовують стиглі плоди червоного перцю з товстими стінками (3-4 мм). Очищений і вимитий перець бланшують у киплячій воді протягом 6-8 хв. Бланшований перець після стікання води подрібнюють на м’ясорубці і протирають крізь друшляк.

Одержану масу кип’ятять 3-6 хв і в гарячому вигляді (температура 90-95°С) розфасовують у банки і стерилізують при температурі 100°С: місткістю 0,5 л - 60 хв, місткістю 1,0 л - 80 хв. Пюре з солодкого перцю застосовують для приготування перших страв і соусів.

close
Додати свій рецепт