Пісні кавово-апельсинові цукерки з мигдалем
enjoy
08.11.2014

Складові:
- мигдаль (змелений в борошно) - 140 г
- цукор - 110 г
- апельсин - 1/4 шт
- кава натуральна (зварена, маленька кавова чашка!) - 1/2 шт

Приготування
Заварити каву. Налити в маленьку кавову чашечку і дати охолонути.
Замість кави можете взяти ром, кавовий лікер або воду.
Тим часом, мигдальний горіх перемолоти дуже дрібно в кавомолці (якщо у вас немає готового борошна з мигдального горіха). Змішати з цукром.
Апельсин (з шкіркою!) розрізати на 4 частини.
1/4 частину "перемолоти" в блендері.
У суміш борошно-цукор додати пюре з апельсина, перемішати (краще руками, так ви будете відчувати масу). Поступово вливайте каву: 1/2 чашки може бути забагато - все залежить від розмірів чашки! Тому краще не відразу виливати 1/2 частину, а поступово.
З маси скачати кульки розміром з волоський горіх, обваляти їх в цукрі або цукровій пудрі.
Укласти в паперові формочки для цукерок і дати висохнути (на це піде майже вся ніч).

close
Додати свій рецепт