Пісна грибна юшка
enjoy
10.02.2015

Складові:
- 1 середня морквина
- 4-5 середніх картоплин
- половина цибулини
- 8-9 великих сушених білих грибів
- 2-3 ст. л. олії
- 5-6 горошин чорного перцю
- сіль
- мелений чорний перець до смаку
- 1,5 л води
- зелень за бажанням

Приготування
Гриби помити і попередньо замочити хоча б на годину. Залити водою і варити на маленькому вогні 30-45 хвилин. Овочі почистити і порізати, картоплю різати крупно - на 8 частин. Додати овочі, посолити і поперчити, покласти перець горошком. Гриби вийняти і порізати на дрібніші шматки, покласти назад в юшку. Варити 20-25 хвилин на дуже маленькому вогні, щоб не втратити прозорості. За 5 хвилин до готовності додати 2-3 столових ложки олії. Якщо є, можна додати якусь нетрадиційну олію - наприклад, ріпакову, або хоча б соняшникову домашнього віджиму, це додасть запаху. 

close
Додати свій рецепт