Піна Колада
enjoy
31.10.2014

Роз'ємна форма діаметром 20 см

Складові:
- 1 бісквітний корж
- 500 г жирної сметани
- 70 г (1/2 склянки) цукрової пудри (або за смаком) 
- 40 г кокосової стружки 
- 350 г консервованих ананасів кільцями 
- 2 ст. ложки желатину 
- 100 мл холодної кип'яченої води 
- ромова есенція 
- кокосова есенція

Приготування
Залити желатин холодною кип'яченою водою для набухання на 20 хвилин. 
Вийняти ананаси з компоту на сито і дати їм стекти. 
В невелику частину Компотний рідини додати 2 краплі ромової есенції (це буде просочування для бісквіта). 
Набряклий желатин довести до кипіння (але не кип'ятити!), Дати йому охолонути. 
Збити сметану з цукровою пудрою, ввести в масу желатин, ще раз перемішати. 
Додати кокосову стружку, залишивши небагато для прикраси, і 2 краплі кокосової есенції. 
Поставити сметанно-кокосовий крем в холодильник, щоб трохи загус. 
Вистелити дно форми пергаментним папером. Покласти у форму бісквітний корж, полити його ананасово-ромової просоченням. 

Викласти на бісквіт ананасові гуртки, поверх залити кокосовим кремом. Помістити торт в холодильник на 3 години до застигання. 
Дістати торт з холодильника, акуратно провести ножем по колу бортиків, як би вирізаючи торт, зняти кільце рознімної форми. 
Прикрасити торт за своїм бажанням і фантазії. 

Бісквітний корж можна приготувати з будь-якого рецепт. 
Щоб сметана добре збила, бажано на кілька годин відкинути її на друшляк, щоб стекла зайва рідина. 
Застелите друшляк марлею, складеною в кілька шарів, викладіть сметану, закрийте і поставте в холодильник.

close
Додати свій рецепт