Пікантні деруни
enjoy
27.04.2015

Складові:
- 400г картоплі
- 2 ск. борошна
- 2 яйця
- 200г м’ясного фаршу
- часник
- молода цибуля

Приготування
Картоплю оббираємо, тремо. Додаємо муку, яйця, цю масу вимішуємо, солимо та перчимо до смаку. Тісто смажимо, формуючи середнього розміру млинці, у центр млинців кладемо по 1 ст. л. фаршу.

Підлива. Тремо 6 великих зубчиків часнику, заливаємо їх 150 г. кип’яченої води, додаємо 1 ст. л. олії, солимо та перчимо. Деруни заливаємо підливою, на 10 хв. залишаємо настоятись.

Подаємо деруни гарячими, притрусивши подрібненою молодою цибулею.

close
Додати свій рецепт