Складові:
- вершкове масло
- 2 середні помідори
- 200 г сиру
- 300 г вареної ковбаси
- 1 невелика головка цибулі ріпчастої
- зелень (кріп, петрушка)
- кетчуп, майонез
Для тіста:
- 400 г борошна
- 1 стакан теплого молока
- 1 десертна ложка дріжджів "Момент"
- 4 столові ложки рослинної олії
- сіль за смаком
Приготування
Дріжджі розвести в теплому молоці, додати масло, сіль, борошно і замісити тісто. Краще якщо тісто буде трохи липким, так воно вийде м'яким при запіканні.
Помідори і ковбасу нарізати кубиками, цибулю півкільцями, зелень подрібнити, сир натерти на крупній тертці, вершкове масло розтопити.
Тісто розкачати по деку, по коржу розмазати топлене масло і кетчуп. Викласти цибулю, ковбасу, помідори, зелень. Посипати сиром і залити майонезом.
Випікати в розігрітій до 220 градусів духовці приблизно 50 хвилин.