Піца "Святкова"
enjoy
22.10.2014

Складові:
- вершкове масло 
- 2 середні помідори 
- 200 г сиру 
- 300 г вареної ковбаси 
- 1 невелика головка цибулі ріпчастої 
- зелень (кріп, петрушка) 
- кетчуп, майонез

Для тіста: 
- 400 г борошна 
- 1 стакан теплого молока 
- 1 десертна ложка дріжджів "Момент" 
- 4 столові ложки рослинної олії 
- сіль за смаком 

Приготування
Дріжджі розвести в теплому молоці, додати масло, сіль, борошно і замісити тісто. Краще якщо тісто буде трохи липким, так воно вийде м'яким при запіканні. 
Помідори і ковбасу нарізати кубиками, цибулю півкільцями, зелень подрібнити, сир натерти на крупній тертці, вершкове масло розтопити. 
Тісто розкачати по деку, по коржу розмазати топлене масло і кетчуп. Викласти цибулю, ковбасу, помідори, зелень. Посипати сиром і залити майонезом. 
Випікати в розігрітій до 220 градусів духовці приблизно 50 хвилин.

close
Додати свій рецепт