Піца «Італія»
Складові:
тісто:
- дріжджі сухі 7г
- сіль 1 ч. ложка
- цукор 1 ч. ложка
- молоко 1 склянка
- борошно 2-3 склянки
- олія оливкова 1 ст. ложка
начинка:
- маслини 10 ст. ложок
- сир твердий (тертий) 200г
- ковбаса салямі 100г
- соус томатний
Приготування
Дріжджі розвести в 50 молока, додати сіль, цукор, і 1 столову ложку муки, залишити на 15 хвилин, нехай трошки підніметься, додати муку, замісити тісто, відставити на 1 годину, щоб підійшло.
Тісто розділити і формувати піци, змастити соусом, зверху тонко нарізані скибочки салямі, натертий сир і оливки. Можна посипати прованськими травами і збризнути оливковою олією.
Поставити випікати в мультиварку на режим «піца». У кого немає такого режиму, можна режим «випічка» на 30 хвилин.