Персикове повидло
enjoy
10.02.2015

Складові:
- персики 1 кг
- цукор 60-80г

Приготування
Для повидла краще відбирати перестиглі плоди. Вимиті персики покласти в широку каструлю, додати кілька столових ложок води і варити на маленькому вогні, безупинно помішуючи. Отриману масу протерти через сито, одночасно видаляючи кісточки і тверду шкірку, які можуть надати повидла гіркуватий смак. Знову варити повидло при безперервному помішуванні до загусання. Наприкінці варіння додати цукор. Готовність визначити так: якщо крапля повидла застигає на холодному блюдце - воно готове. Гаряче повидло розфасувати в нагріті скляні, залишити до повного охолодження. Зберігати в прохолодному сухому місці.

close
Додати свій рецепт