Печиво Крекер
enjoy
26.02.2015

Складові:
- 1 п. маргарину (250)
- 0,5 кг цукру
- 0,5 л кислого молока
- 3 яйця
- 6 ч.л. амоняка
- 3 пачки ванільного цукру
- 2 ч.л. соди (гашеної оцтом)
- мука

Приготування
Маргарин розтерти з цукром простим і ванільним. Добавити яйця. В кефірі розмішати амоняк і вилити до маргарину, потім добавити соду і муки стільки, щоб тісто було м'яке, але не прилипало до рук. Відрізати по куску від тіста і розкачувати дуже тонко, різати ножем. Я посипала зверху маком і прокачувала ще раз тісто, щоб мак приліпився) Порція величезна!!! Зменшити можете собі в три рази!!!
Пекти при 200 градусах 5- 10 хв., дивіться, шоб не погоріли, печуться швидко!

close
Додати свій рецепт