Млинці запечені з ковбаскою
Складові:
млинці:
- 1 літр молока
- 450 грам муки
- 3 яйця
- 3 столові ложки олії
начинка:
- 400 грам копченої ковбаси
- 300 грам твердого сиру
поливка:
- 3 яйця
- 100 грам майонезу
Приготування
Змішуєм молоко, муку, яйця, олію. Залишаєм щоб трошки постояло. Випікаєм тоненькі млинці.
Ковбасу і сир трем на терці. Змішуєм (залишити трошки сиру для посипки) і накладаєм на млинці. Згортаєм у конвертики або трубочки. Кладем підготовлені млинці у форму змащену олією.
Заливаєм поливкою: добре збиті яйця з майонезом. Посипаєм тертим сиром і запікаєм в духовці до золотавої скориночки (поки добре розплавиться сир).