Медовий бісквіт з шоколадним кремом
enjoy
04.02.2015

Складові:
- 4 яйця
- 0.75 склянки цукру
- 2 столові ложки меду
- 1.5 склянки борошна
- 0.5 чайної ложки соди
- 1 чайна ложка яблучного оцту
- горіхи для прикраси

крем:
- 600г сметани 20% жирності
- 3/4 склянки цукру
- 50г какао-порошку

Приготування
Спекти медовий бісквіт, остиглий бісквіт розрізати на пласти. Пропорції тіста тут дано для круглої рознімної форми діаметром 22 см. Якщо піч бісквіт у формі більшого діаметра - він вийде нижче і його вдасться розрізати тільки на 2 пласти. 

Шоколадний крем: охолоджену сметану змішати з цукром і какао (кількість сметани і цукру регулюйте за смаком). Кожен пласт бісквіта від душі змастити кремом, накрити іншим шаром і його теж змастити кремом. Зверху торт змастити тим же шоколадним кремом і прикрасити горіхами. Торт поставити просочуватися годин на 10 в холодильник.

close
Додати свій рецепт