Мчаді, кукурудзяні перепічки (Грузинська кухня)
rutamyata
20.11.2018
Грузинська національна кухня (як і кухня багатьох інших кавказьких народів) доволі багата на рецепти традиційних різновидів хліба, дещо незвичних як для слов'янського споживача. Одним з таких є мчаді - грузинські кукурудзяні перепічки округлої форми.
Саме одним з найпростіших рецептів приготування мчаді, втілити в життя який буде цілком до снаги й будь-якій українській людині, котра має хоч найменше практичне уявлення про процес приготування домашньої випічки, я й хочу поділитися з вами.

500 г кукурудзяного борошна, 500 мл теплої води.

З кукурудзяного борошна тонкого помелу замісити на теплій воді тісто, розділити на круглі перепічки. Випікати у жарочній шафі. Подавати до столу замість хліба.
close
Додати свій рецепт