Машинкові (угорське печення)
Тортенко

Складові:
- 700 г борошна
- 350 г маргарину
- 200 г цукру
- 1 п ванільного цукру (10 г )
- 1 п порошку до печива (10 г )
- 2 курячі яйця середнього розміру

Приготування
Беремо 600 г борошна перетираємо з маргарином на крихту. Потім додаємо цукор, ванільний цукор, яйця, замішуємо тісто. Якщо тісто рідкувате, то додаємо ще 100 г борошна. 

Тісто можна пропустити через спеціальні насадки на м'ясорубці і нарізати потрібної довжини або видавити за допомогою кондитерського шпріца. 

Тісто викладаємо на деко (протвень), застелену пергаментним папером. Випікаємо приблизно 10-15 хв до золотистого кольору.



Джерело: Беремо 600 г борошна перетираємо з маргарином на крихту. Потім додаємо цукор, ванільний цукор, яйця, замішуємо тісто. Як
close
Додати свій рецепт