Мариновані кабачки за 30 хвилин
enjoy
26.02.2015

Складові:
- 0,5 кг молодих кабачків
- 1-2 ч.л. солі
- 1 ст.л. цукру
- 2 ст.л. оцту (винного або яблучного або звичайного)
- 7-8 ст.л. олії
- 3-4 зубчика часника
- зелень

Приготування
Кабачки, не очищуючи, помити, нарізати на тонкі кружечки (2-3 мм) Скласти їх в глубоку миску, посолити, добавити цукор, оцет, зелень (можна трохи чорного перцю, приправ для салатів по-корейськи) Часник розрізати на 3-4 частини і підсмажити на олії. Коли він стане золотистим, викинути його, він нам уже не потрібен. Киплячою олією залити кабачки і швидко перемішати. Накрити кабачки кришкою і поставити на 20-30 хв до холодильника.

close
Додати свій рецепт