Мандаринковий мармелад

Складові:
- 6-7 мандаринок (можна взяти 3 апельсини +1 лимон)
- 15 г желатину
- 150 г цукру
- цукор для посипки

Приготування
Вичавити сік з мандаринок, поставити на вогонь разом з цукром до повного його розчинення (не ки п'ятити). Частину соку залишити і розвести в ньому желатин. 

З'єднати трішки оходжений сік з цукром з розведеним желатином.

Залити у формочку (в мене 10*20), і поставити в холодне місце на кілька годин.

Порізати на кубики, обваляти в цукрі і можна смакувати.



Джерело: Вичавити сік з мандаринок, поставити на вогонь разом з цукром до повного його розчинення (не ки п'ятити). Частину соку з
close
Додати свій рецепт