Маківник

Складові:
- 4 яйця
- 1 скл. цукру
- 125 г вершкового масла
- 1 скл. маку
- 1 ст. л. розпушувача
- 1 склянка борошна
- за бажанням родзинки, горіхи

Приготування
Мак проварити 5 хвилин і дати набухнути в кипятку під кришкою біля 20 хвилин, потім його процідити через сито. Жовтки збити із цукром і маслом, додати мак і борошно з розпушувачем, за бажанням горіхи і ізюм. Окремо збити білки і дуже акуратно додати до тіста. Викласти тісто в змазану форму і випікати при 180С - 30-40 хвилин.



Джерело: Мак проварити 5 хвилин і дати набухнути в кипятку під кришкою біля 20 хвилин, потім його процідити через сито. Жовтки зб
close
Додати свій рецепт