Мафіни
enjoy
10.02.2015

Складові:
- 3 яйця
- 200 мл цукру
- 3 ст. л. олії
- 230 мл борошна
- 1 ч. л. порошку до печива
- 1 скл. ягід або щось інше за бажанням

Приготування
Збити міксером яйця разом з цукром приблизно 2 хв., поки не збільшаться в об"ємі, додати олію. Потім додати просіяне борошно і порошок до печива, швидко змішати все міксером до однорідної маси. Додати начинку і акуратно вимішати ложкою. Розподілити по формах і пекти в попередньо нагрітій до 200 гр. духовці приблизно 25-30 хв.
 
Зручно використовувати  силіконові форми для мафінів. У цих форм багато переваг: мафіни легко виймаються, форми легко миються, їх не треба змащувати щоразу при випіканні.

close
Додати свій рецепт