М'ясо з овочами
enjoy
22.02.2015

Складові:
- 500-600г свинини
- 2 великих цибулини
- 3-4 солодких перця
- 1-2 баклажана або кабачки
- 4-5 великих помідорів
- рослинна олія
- сіль, перець
- спеції за смаком
- 1 шматочок гіркого перцю

Приготування
М'ясо порізати смужками, посолити, поперчити, посипати спеціями для м'яса і залишити на 20 хвилин.
Цибулю порізати півкільцями і обсмажити на маслі до золотистого кольору.
Солодкий перець і баклажани порізати соломкою.
На цибулю викласти м'ясо, перемішати.
Кожні 10 хвилин по черзі, перемішуючи, викладати: солодкий перець, баклажани, порізані часточками помідори.
Потім додати гіркий перець і тушкувати до готовності.

close
Додати свій рецепт