М'ясний рулет з картоплею
enjoy
12.03.2015

Складові:
- 400г м'яса (гов'ядина і свинина пополам)
- 2-3 зубчика часника
- 1 яйце
- спеції
- сіль, перець
- 400г картопляне пюре

Приготування
М'ясо перемолоти, змішати з подрібненим часником, спеціями, яйцем, сіллю, перцем, добряче вимішати та викласти на пергамент рівним шаром, товщиною 2 см. На середину маси, вздовж, викласти картопляне пюре. Припідняти фарш спочатку з одного боку, потім з другого і надати форму рулета. Посипати зверху зернами коріандра, травами та поставити в гарячу духовку на 20-30 хвилин до утворення рум'яної скоринки. Подавати з грибною підливою та овочами.

close
Додати свій рецепт