Локшина з грибами і сиром
enjoy
14.02.2015

Складові:
- 3 склянки локшини
- 4 гриби (сушені)
- 4 склянки води
- 2 голівки ріпчастої цибулі
- 4 ст. ложки олії
- півсклянки сиру (тертого)
- сіль

Приготування
Гриби промити, замочити і відварити в тій самій воді. Потім порубати й обсмажити з цибулею на олії. У грибний бульйон додати води (щоб вийшов 1 літр), сіль, довести рідину до кипіння. Відварити в ній локшину і, коли вона буде готова, перемішати її з обсмаженими грибами і цибулею, посипати сиром і подати в гарячому вигляді.



Джерело: Гриби промити, замочити і відварити в тій самій воді. Потім порубати й обсмажити з цибулею на олії. У грибний бульйон до
close
Додати свій рецепт