Ліниві голубці
enjoy
18.03.2015

Складові:
- 500г фаршу
- 400г капусти
- 200г рису
- 150г цибулі
- 250г томатної пасти
- 250г сметани
- сіль
- перець
- олія

Приготування
Капусту нарізати квадратиками зі стороною приблизно 1-1,5 см.. Залити окропом і дати постояти 5-7 хвилин. Потім воду злити, капусту трошки відтиснути. Цибулю покраяти на маленькі кубики. Рис зварити. Змішати капусту, фарш, рис, цибулю, посолити, поперчити.

З цієї маси сформувати котлетки, обкачати в панірувальних сухарях. Обсмажити котлети з двох боків до золотистої скоринки (до готовності смажити не потрібно). Голубці викласти у форму для запікання.

Приготувати соус: Змішати сметану і томатну пасту. Залити соусом, поставити в духовку.

Запікати при температурі 180 градусів 40-45 хвилин.

close
Додати свій рецепт