Лінива лазанья
enjoy
15.02.2015

Складові:
- фарш м'ясний 500г
- цибуля ріпчаста 2 шт.
- гриби 500г
- лаваш вірменський тонкий 5 шт.
- молоко 1 склянка
- мука 1 ст. ложка
- сир за смаком

Приготування
Гриби обсмажуємо з цибулею, м'ясний фарш солимо перчимо (не сильно) змащуємо форму маслом і викладаємо шарами: - лаваш - фарш - лаваш - гриби - лаваш і т.д. Готуємо молочний соус: 1 ст. ложку борошна розмішуємо в молоці, додаємо сіль і доводимо до кипіння, знімаємо з вогню, соус повинен загуснути. заливаємо цією сумішшю "лазанью", посипаємо сиром і ставимо в духовку на 30-40 хв. до рум'яної скоринки. Гриби можна замінити помідорами або додати туди ще помідорами. Кому як захочеться.

close
Додати свій рецепт