Курячий суп
enjoy
10.02.2015

Складові:
- курка 0.5 шт.
- картопля 3 шт.
- цибуля 1 шт.
- морква 1 шт.
- яйця курячі 1 шт.
- борошно пшеничне 100г
- сіль 0.25 ч.л.

Приготування
Домашню курку нарізати порційними шматками. Залити холодною водою і варити до готовності. Варене м'ясо дістати з бульйону, розібрати на невеликі шматочки. Домашня локшина. З борошна, домашніх яєць замісити туге тісто, яке не липне до рук. Розділити на дві частини, розкачати качалкою в дуже тонкий пласт, періодично посипаючи борошном. Потім скачати в рулет і тонко нарізати. Поки бульйон вариться, локшину підсушити на дошці. Картоплю очистити, нарізати. Цибулю дрібно нарізати, моркву нарізати тонкою соломкою. Овочі скласти в бульйон і варити до готовності. Потім в суп покласти локшину, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 5 хвилин. Готовий суп розлити по тарілках, покласти варену курку і посипати нарізаною зеленню.

close
Додати свій рецепт