Курячі рулетики з грибами і сиром
Квітослава
Квітослава
16.12.2017

Філе куряче 1 кг
Цибулина 1 шт
Печериці 200 г
Сир 100 г
Муки пшеничне вищого ґатунку 2 ст. л.
Вершки 10% -ной жир. 200 мл
Рослинна олія
Сіль
Перець за смаком

Дрібно нашатковану цибулину і скибочками порізані гриби обсмажувати на рослинній олії 5-7 хвилин.
Куряче філе добре відбити, посолити і поперчити. Викласти на кожне філе невелику кількість тертого сиру і загорнути рулетиком. Закріпити зубочистками. Обсмажувати по 3 хвилини з кожного боку. Викласти в глибоку форму для запікання.
Вершки довести до кипіння, трохи посолити і додайте борошно. Добре перемішати вінчиком. Додати до вершків гриби.
Перемішати гриби з вершками і залити рулетики. Поставити в розігріту духовку до 180-200 градусів С на 20 хвилин.
Викласти на порційні тарілки і прикрасити гілочкою зелені.

close
Додати свій рецепт