Кров'янка з гречкою
enjoy
20.03.2015

Складові:
- 1 літра речаної крупи
- 1 літра крові
- 350 грам сала
- 100 грам м'яса
- 3-4 цибулини
- 200 грам молока
- сіль, перець до смаку
- 3 тонких почищених кишки

Приготування
Гречану крупу відварити. Кров, сало і м'ясо змолоти на м'ясорубці. Цибульку дрібненько порізати і посмажити на олії. З'єднати всі інгредієнти і добре вимішати, щоб була однорідна маса. Начинити легенько кишки приготовленим фаршем. В кількох місцях перев"язати ниткою формуючи ковбаски. Начинені кишки опускаємо в киплячу воду і проваруєм кілька хвилин, щоб знову закипіло. Запікаєм в духовці до готовності або смажимо на сковорідці.

close
Додати свій рецепт