Крюшон "Лісовий майстер" з маренка
enjoy
08.01.2015
Пряний крюшон.

- 3 пучка ясменника
- 4 пляшки сухого білого вина
- 1 апельсин, нарізаний кружками
- 1 пляшка шампанського

Маренка ретельно вимийте, струсіть воду і на ніч підвісьте, щоб він подвял. У глечик для крюшону покладіть гурток апельсина, налийте 2 пляшки вина і на нитці опустіть в нього пучок ясменника. У вино опустіть тільки листя, але не стебла, так як аромат ясменника міститься саме в листках. Цю основу для крюшону приблизно на півгодини в закритому глечику поставте в прохолодне місце. Потім видаліть маренка, налийте решту вина, додайте інші гуртки апельсина, перемішайте і долийте шампанським. Приблизно на 10 порцій.
close
Додати свій рецепт