Крем-суп з щавлю та кульбаби
enjoy
27.04.2015

Складові:
- 30г молодого листя кваску (щавлю)
- 20г молодого листя кульбаби
- 1 л. бульйону
- сирий яєчний жовток
- 2 варені яйця
- 1 ст.л. масла
- сіль і перець
- сметана
- зелена цибуля

Приготування
Листя кульбаби ретельно вимити і залишити на півгодини в солоній воді. За цей час почистити та промити щавель.

Листя кульбаби і щавлю трохи підсмажити на слабкому вогні на маслі. Додати у гарячий бульйон і варити близько 15 хв. Сирий жовток змішати з сіллю і перцем, додати до цього кілька столових ложок гарячого супу і перелити в киплячий суп, інтенсивно перемішуючи, щоб не було грудок.

Трохи охолодити і збити блендером. Отриману зупу-крем довести до кипіння, посолити, поперчити, розлити у супниці, в кожну додати сметани, половнику вареного яйця, посипати меленим перцем і посіченою зеленою цибулею.

close
Додати свій рецепт