Котлетки з цвітної капусти
enjoy
26.02.2015

Складові:
- 1 головка цвіт. капусти
- 2 яйця
- 2 ст.л. майонезу,
- 0,5 ст. кефіру
- сіль
- перець
- мука (тісто має бути як на оладки)
- 1 ч.л. розпушувача
- зелень

Приготування
Цвітну капусту розділити на найдрібніші суцвіття і обварити 3-4хв у підсоленій воді. Дати остинути. Нарізати соломкою цибулю, додати нарізаного кропу. Долити 2 ст. л. майонезу, кефір, сіль, перець за смаком. Додати яйця, муку, розпушувач і добре все вимішати. Жарити на розігрітій олії до золотистого кольору з обидвох сторін. Смачні як і гарячі так і холодні.

close
Додати свій рецепт