Кока-кола (мус)
enjoy
14.02.2015

На 4-6 порцій.

Складові:
- 100г темного шоколад 70% какао
- 3 листа желатину
- 1 яйце
- 1 яєчний жовток
- 65г цукру
- 250 мл кока-коли
- 200 мл вершків 30%
- збиті вершки для прикраси

Приготування
Замочити желатин в холодній воді відповідно до інструкції на упаковці. Розтерти яєчний жовток з яйцем і цукром на водяній бані додати вершки добре промісити і зняти з вогню. Потім розтопити желатин на водяній бані, додати його в яєчну суміш. Розтопити шоколад на водяній бані (або мікрохвильовці) в іншій мисці, додати його в яєчну суміш, перемішати.

Після всю цю суміш остудити до кімнатної температури, і потім обережно додати Coca-Cola, перемішати. Вилити в келихи і поставити в холодильник до повного застигання (приблизно 2-3 години) Перед подачею прикрасити збитими вершками.

close
Додати свій рецепт