Хлібна юшка
enjoy
04.11.2014

Складові:
- хліб пшеничний - 200 г 
- риба (дрібниця або рибні відходи) - 600г 
- судак - 600г 
- петрушка (корінь) - 10г 
- селера (корінь) - 10г 
- цибуля ріпчаста - 100г 
- яйце (жовток) - 1 шт. 
- оцет - 5г 
- перець, лавровий лист, сіль - за смаком

Приготування
Хліб нарізати скибочками по 50 г, злегка підсмажити. Дрібну рибу очистити, промити, скласти в каструлю, посипати зверху рубаним цибулею, зеленню, спеціями, залити холодною водою так, щоб вона покрила продукти, і варити на слабкому вогні 15-20 хвилин, знімаючи піну. Коли юшка буде готова, її процідити, додати очищений і оброблений на шматки судак, посолити і варити ще 20 хвилин. Жовтки ретельно розмішати з оцтом, додати до них кілька ложок гарячої юшки і цією сумішшю заправити всю юшку. При подачі в глибоку тарілку покласти скибочку підсмаженого хліба і залити юшкою зі шматками риб.

close
Додати свій рецепт