Хлібець (Заєць)
enjoy
27.04.2015

Складові:
на 2 порції:
- фарш м'ясний 800г
- сало 350г
- цибуля ріпчаста 2 шт.
- часник (зубці) 4 шт.
- яйця курячі 4 шт.
- хліб (скибки) 2 шт.
- крупа манна 2 ст. ложки
- сіль
- перець чорний мелений
- молоко 100 мл
- олія (для змащування форми)
- сухарі (або манка для посипання форми)
- кмин (для посипки хлібці)

Приготування
Фарш можна брати будь-який, додаємо яйця, помелені цибулю і часник, манну крупу, солимо і перчимо до смаку. Додаємо помелений хліб (булку, чи батон, попередньо замочений в молоці), добре все вимішуємо і вибиваємо декілька хвилин. Викладаємо в форму змащену олією і посипану сухарями, або манкою. Верх хлібця можна присипати кмином.

Виходить 2 хлібця розміром 7*20 см. Випікаємо 50 хв при 200 градусах. Даємо хлібцеві повністю охолонути, тоді можна нарізати.

close
Додати свій рецепт