Кекс горіховий
enjoy
22.02.2015

Складові:
- 500г муки
- 300г цукру
- 0,5 ст. сметани
- 4 яйця (білки відокремити)
- 250г маргарину
- 1 ст.л. розпушувача
- цедра лимона або ванільний цукор
- подрібнені горіхи

Приготування
М'який маргарин розтерти з цукром, добавити жовтки, сметану, роз мішати. Муку перемішати з розпушувачем та просіяти в миску. Добавити горіхи, добре вимішати та в останню чергу акуратно ввести збиті на міцну піну білки.
Обережно перемішати і вилити тісто у форму для кексу, попередньо застелену пергаментним папером. Випікати при температурі 190 градусів 40 хвилин. Готовий кекс посипати цукровою пудрою або залити шоколадом.

close
Додати свій рецепт