Кавовий з арахісом

Форма 24-36.

Складові:
тісто: 
- 3 яйця
- 1 скл. цукру
- 1 скл. сметани
- 0,5 б згущонки сирої
- 1 ст. л. розчинної кави
- 1 ч. л. соди+оцет
- 1 ч. л. амонію
- 3 ст. л. какао
- 2-2,5 скл. борошна
- 1скл. подрібненого арахісу

крем: 
- масло 
- згущонка сира (можна варену)
- 1 ст.л розчинної кави
- 1-2 ст.л кипятку
- 1 ст.л коньяку

Приготування
Коржі: амоній розвести в сметані.
Яйця добре збити з цукром,збиваючи поступово додати згущонку, сметану з амонієм, какао, каву, соду погашену оцтом, борошно, арахіс. Тісто має бути як густа сметана. Розділити тісто на 3 частини і випікати 3 коржі на застеленій пергаментом формі.

Крем: каву залити кип’ятком і коньяком, розмішати до однорідності. Масло добре збити, поступово додати згущонку і по трошки додавати каву.
Прикрасити за бажанням.

close
Додати свій рецепт