Картопляний суп з квасолею
enjoy
22.02.2015

Складові:
- 200г картоплі
- 100г бобів (квасоля, горох)
- 2 морква
- 1 корінь петрушки
- 1 цибулина
- 2 ст.л. вершкового масла, сіль

Приготування
Квасолю промити, залити холодною водою (250 г) і в закритому посуді поступово нагрівати до кипіння (за цей час квасоля набубнявіє).
Варити при слабкому кипінні приблизно годину. 
Моркву і петрушку нарізати дрібними кубиками, цибулю подрібнити і все разом спассерувати з жиром.
У підготовлену квасолю влити гарячий бульйон, покласти картоплю, пассеровані овочі, і варити 15-20 хвилин. 
За 5 хвилин до закінчення варіння суп посолити.

close
Додати свій рецепт