Картопляний суп з галушками
enjoy
21.02.2015

Складові:
галушки:
- 4-5 ст.л. муки
- 20г вершкового масла
- 1 яйце
- 150г молока
- сіль

Приготування
Розм'якшене масло добре розтираємо з яєчним жовтком, поступово вводимо молоко і муку, потім солимо і ретельно вимішуємо до однорідної еластичної маси. Повинно вийти тісто як на оладки. Яєчний білок збиваємо окремо в піну і вводимо в тісто. Набираємо тісто чайною ложкою, змоченою у воді і опускаємо в киплячий бульйон. Якщо галушка розпливлася в супі, означає ви дали мало муки. Можете додати ще.
Суп варимо звичайний, картопляний. Галушки довавляєм після зажарки (морква, цибуля) і варимо ще хвилин 10. Можна в нього додавати ще болгарський перець і інші овочі за смаком.

close
Додати свій рецепт