Картопля з паприкою
enjoy
22.02.2015

Складові:
- 500г очищеної і нарізаної кубиками картоплі
- 2 ст.л. рослинної олії
- 25г вершкового масла
- 1 дрібно нарізана цибулина
- 1 ч.л. паприки
- дрібно рубаний кріп

Приготування
Покладіть картоплю в каструлю з холодною соленою водою. Доведіть до кипіння і варіть 5 хвилин. Злийте рідину, відкиньте на друшляк. Обсушіть картоплю.
У невеликій каструлі з товстим дном розігрійте обидва види масла. Спассеруйте цибулю до золотистого кольору. Додайте паприку і смажте ще 1 хв.
Покладіть картопляні кубики і смажте, помішуючи, на сильному вогні 1-2 хв. Посоліть за смаком.
Накрийте кришкою, зменшіть вогонь і готуйте, поки картопля не стане м'якою. Періодично струшуйте пательню. Посипте кропом і подавайте.

close
Додати свій рецепт