Капустяники Швидкі
enjoy
22.02.2015

Складові:
- пів головки капусти
- 0,5 кг фаршу
- 1 ст. рису 
- 1 яйце
- 2-3 цибулини
- 2 помідори
- 2 морквини
- томатна паста

Приготування
Капусту дрібно нарізати і відварити до м'якості.

Рис відварити.
З'єднати разом, додати м'ясний фарш, яйце, дрібно нарізану цибулину. Посолити, поперчити і добре вимісити. 

Формувати котлетки, обваляти в муці і обсмажити на олії.

Соус: потушити цибулю і терту моркву, додати нарізані помідори, томатну пасту.

Ще трохи потушити, розвести водою.

Залити цим соусом котлети. І дати покипіти хвилин 15.

close
Додати свій рецепт