Капустяна гірка
enjoy
10.03.2015

Складові:
- 1 цвітна капустина
- 3 яйця
- 60г вершкового масла (маргарина) м'якого
- 1/2 ч.л. солі
- 1/4 ч.л. меленого англійского перцю (можна звичайного) 
- 1/2 ч.л. меленого мускатного горіxа
- 1/4 ст. молока
- 1/2 ст. борошна
- 1/2 ст. тертого жовтого сиру з пікантним смаком

Приготування
Капусту відварюємо цілою (в добре підсоленій воді) до напівготовності (важливо, щоб вона не розвалилась). 
Перекладаємо в посуд для запікання. Дуxовку нагріваємо до 180 С. 
Збиваємо білки зі щіпкою солі до утворення стійкої піни. В окремій посудині розтираємо масло, жовтки, спеції та молоко, до отримання однорідної маси. Добавляємо борошно і акуратно перемішуємо. Вводимо білки.
Виливаємо суміш на цвітну капусту, посипаем сиром і ставимо в дуxовку на 1/2 години.

close
Додати свій рецепт