Капуста засипана
enjoy
27.04.2015

Складові:
- 300-400 грам свіжої капусти
- жменя квашеної капусти
- морквина
- 100 грам пшона
- сіль
- перець
- олія
- горошини духмяного перцю

Приготування
Капусту посікти та викласти на пательню з невеликою кількістю олії. Тушкувати під закритою кришкою 5 хвилин. Додати квашену капусту, і тушкувати ще хвилини зо три. Посолити, поперчити.

Моркву натерти на дрібну терку на вистелити дно глиняного банячка, в якому буде запікатись капуста. Покласти кілька горошин духмяного перцю. До капусти додати 100-120 грамів промитого пшона, добре вимішати. Капусту з пшоном викласти на моркву, влити зверху трішки води та 2 столові ложки олії. Закрити кришкою і тушкувати в духовці близько години при температурі 160 градусів.

При подачі можна збризнути лимонним соком та посипати зеленою цибулькою.

close
Додати свій рецепт