Капусняк з квашеної капусти та квасолі
enjoy
07.03.2015

Складові:
- 80г свинини
- 100г капусти квашеної
- 30г фасолі
- 20г моркви
- 5г корня петрушки
- 20г ріпчастої цибулі
- 10г томатного пюре
- 10г ячневої крупи
- 10г топленого масла
- 10г сметани
- зелень, сіль

Приготування
Фасолю перебрати, промити, покласти разом з підготованою свининою в кастрюлю, залити водою та зварити. За 30-40 хвилин до готовності м'яса покласти попередньо стушковану квашену капусту та овочі, довести до кипіння, добавити ячневу крупу та варити до готовності. При подачі покласти в тарілку шматочок свинини, сметану та зелень.

close
Додати свій рецепт