Капусняк український
enjoy
28.02.2015

Складові:
- 1 кг свинини
- 1 кг квашеної капусти
- 600г картоплі
- 100г цибулі
- 100г моркви
- 50г кореня петрушки (в мене була селера)
- 100г вершкового масла
- 50г борошна
- 100г сала
- 250г сметани
- 50г часнику
- 50г зелені петрушки
- сіль, перець за смаком

Приготування
Свинину відварити до готовності, нарізати шматочками, а бульйон процідити. Квашену капусту посікти й стушкувати до готовності. 

Цибулю, моркву, петрушку порізати.

Спасерувати на вершковому маслі, додати пасероване борошно.

Розведене бульйоном.

У процідженй бульйон покласти нарізану картоплю, квашену капусту, пасеровані овочі, сало, розтерте з часником та зеленню петрушки.

Додати сіль, перець і варити до готовності.

Подаючи на стіл, у тарілку покласти шматочок м'яса та заправити сметаною.

close
Додати свій рецепт